Simularile de afaceri

Fie ca aveti nevoie ca oamenii sa inteleaga o strategie noua, sa isi imbunatateasca performanta ori sa dobandeasca un simt al businessului, aveti nevoie ca ei sa gandeasca si sa actioneze diferit. Cum? Prin invatarea experientiala si bazata pe practica …

Simularile de afaceri concepute de Celemi recreeaza provocari si situatii specifice corporatiilor, astfel incat oamenii sa aiba ocazia de a testa abilitati si de a explora concepte noi intr-un mediu realist, destins, interactiv.

Cu o experienta de peste 25 de ani, o lista impresionanta de clienti si mai bine de 4 milioane de participanti din 70 de tari, stim ca metodologia si solutiile noastre va asigura suportul necesar pentru rezultatele dorite – indiferent de marime si domeniu de activitate.

Scopul oricarei simulari este acela de a va permite sa experimentati realitatea – fara a va ruina businessul.

Simularile de afaceri Celemi nu sunt doar niste jocuri; ele sunt experiente de invatare autonome, in care recream medii de lucru sau operationale reale si oferim oamenilor ocazia de a testa abilitati si cunostinte noi – si de a face greseli – intr-un mediu agreabil si sigur. Faceti click pe logo-urile de mai jos pentru a citi mai multe despre programele specifice.

Mai multe informatii, precum studii de caz, testimoniale video, stiri & evenimente, sunt disponibile in limba engleza, pe site-ul companiei www.celemi.com.

Celemi Apples & Oranges™

Celemi Apples & Oranges™ le arata echipelor unde se inregistreaza costuri si se obtin venituri, prin modelul sau de companie simplu, dar profund. Inseamna finante de afaceri si constientizarea numerarului pentru toti!

Celemi Cayenne™

In Celemi Cayenne™, participantii identifica si se ocupa de provocarile obisnuite ale proiectelor. Se pregatesc echipele prin exersarea alocarii resurselor, prin asigurarea valorii de business si a performantei la nivelul tuturor jucatorilor din cadrul proiectului.

Celemi Decision Base™

In Celemi Decision Base™, echipele conduc companii cu necesar mare de capital, prin decizii strategice, operationale si financiare. Concureaza pentru clienti si, in acelasi timp, realizeaza echilibrul intre valoarea pe termen scurt si cea pe termen lung.

Celemi Enterprise™

In Celemi Cayenne™, participantii identifica si se ocupa de provocarile obisnuite ale proiectelor. Se pregatesc echipele prin exersarea alocarii resurselor, prin asigurarea valorii de business si a performantei la nivelul tuturor jucatorilor din cadrul proiectului.

Celemi Livon™

Principiile de marketing: Celemi Livon™. Participantii invata modul in care liderii de piata isi atrag si isi pastreaza clientii prin diferentiere clara pe piata, identitate constanta si brand puternic.

Celemi Livon Lite™

Celemi Livon Lite™ este versiunea accelerata a Celemi Livon™, in care echipele invata principiile de marketing si nevoia de diferentiere, de identitate constanta si de brand puternic.

Celemi Performance™,

In Celemi Performance™, participantii invata bazele afacerilor – cum sa creeze un avantaj competitiv pentru a castiga clienti. Asigura participantilor o viziune de ansamblu rapida asupra strategiei de business.

Celemi Sales Endeavour™

Participantii la Celemi Sales Endeavour™ invata sa identifice si sa urmareasca oportunitati importante de vanzari. Prin folosirea perspectivelor reale in simulare, participantii raman cu un plan de afaceri complet dezvoltat.

Celemi Tango™

In Celemi Tango™, echipele conduc companii cu necesar mare de cunostinte, aflate in concurenta acerba pentru clienti si angajati. Dezvoltati o strategie de succes prin valorificarea oamenilor ca propriul vostru avantaj competitiv.

The Medici Game™

The Medici Game™ provoaca participantii sa „gandeasca inovator”, cand vin cu idei pentru noi oportunitati de afaceri prin crearea conditiilor pentru progres, pentru inovatii intersectoriale.